Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Asamblare SMD


ASAMBLARE COMPONENTE SMD

Vă oferim posibilitatea de a vă furniza componentele achiziţionate de către noi de la furnizori online de pe piaţa globală.

Cererea de oferta

Desi cerererea de cotaţie (RFQ) este extrem de importantă  în planificarea afacerii,  noi oferim cotaţii precise cât mai rapid posibil iar procesul de mai sus se va accelera considerabil daca cererea d-voastra va contine:

  1. O listă de materiale completă şi exactă.
  2. Footprinturi, mostre şi fotografii sunt întotdeauna de ajutor. Furnizarea a cât mai multor informaţii ne ajută să vă facem cea mai bună cotaţie.
  3. Fişierele Gerber.
  4. Fisierele Pick and place.
  5. BOM(bill of material)
  6. Testarea va fi o parte importantă în realizarea produsului, testul de funcţionare ar trebui să fie inclus în cererea de ofertă.
  7. Previziune asupra cantităţilor necesare, atât pentru comanda iniţială cât şi cea anuală.Testarea se realizează prin inspecţie optică sau electrică.

Modificari. Avem posibilitatea de a executa modificări/adăugări de componente SMD sau DIP de către personalul nostru calificat.

Dorind ca procesul de ofertare (RFQ) să fie cât mai simplu posibil şi operativ,  cu cat detinem mai multe informaţii procesul de ofertare va fi mai rapid.

Oferim clienţilor noştri nu numai servicii electronice de asamblare ci contracte complete pentru soluţii de fabricaţie şi servicii.