Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Confidentialitate


  Protejarea intimitatii fiecarui client sau vizitator al acestui site este foarte importanta pentru EPSICOM. Toate datele introduse de utilizatori pe acest site vor fi tratate in stricta confidentialitate. Datele personale sunt folosite pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim. Fiind siguri ca ati inteles acest Statut de Confidentialitate, va asiguram ca acesta va duce la imbunatatirea serviciilor catre dumneavoastra.

 

  În data de 25 Mai 2018 intră în vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice (GDPR), la care EPSICOM se va alinia, iar în baza acestuia avem nevoie de acordul dvs. explicit pentru a vă transmite mesaje, chiar dacă sunteți deja în baza noastră de date și primiți informații de la noi.
În lipsa acordului dvs. explicit prin e-mail  nu vă vom mai trimite informații (oferte promoționale, invitații la evenimente).

  Confidentialitatea
  Citind acest statut veti sti cum folosim datele d-voastra de identificare. Acest Statut se poate schimba periodic astfel incat este recomandat sa examinati aceste masuri de fiecare data inainte de a vizita sau folosi un site si revizuiti-l periodic.

  Datele Personale EPSICOM respecta secretul asupra vizitatorilor acestui site. EPSICOM poate culege date statistici si informatii generale despre clientii sai, diagrame, originea acestora, si informatii asupra paginilor vizitate. Datele personale nu sunt incluse.

  Datele Confidentiale si Utilizarea lor
  Este posibil ca EPSICOM sa solicite date personale precum numele, adresa sau adresa de e-mail, pentru a putea raspunde intrebarilor d-voastra prin posta, e-mail sau telefon sau pentru a va informa asupra noilor produse, servicii sau oferte EPSICOM. Daca comandati un produs, sau solicitati un serviciu, EPSICOM poate sa va solicite informatii pentru facturare si pentru a va putea furniza aceste produse sau raspunde la solicitari.

  EPSICOM nu va furniza aceste date unei terte persoane fara consintamantul d-voastra cu exceptia in care este necesara efectuarea comenzii d-voastra prin intermediul nostru. In plus, aceste date pot fi folosite pentru a va informa cu privire la oportunitatea si stadiul serviciile sau produselor solicitate. Daca doriti sa nu mai primiti aceste informatii ne puteti informa prin e-mail. Lista clientilor EPSICOM este protejata conform legilor in vigoare din Romania EPSICOM isi rezerva dreptul de a schimba datele din acest statut postat la pozitia Privacy
  EPSICOM a luat masurile ce se impun pentru a preveni accesul ilegal sau folosirea fara acord a datelor personale si garanteaza corectitudinea si integritatea acestora.

  EPSICOM poate, din proprie initiativa sau la cererea d-voastra , sa completeze, modifice sau inlatura datele incorecte sau expirate

Este dreptul tau, indiferent de moment, sa accesezi datele care îti sunt prelucrate, sa ceri actualizarea, modificarea si stergerea lor  contactandu-ne prin telefon sau e-mail. De asemenea, esti liber sa îti exerciti oricare drept acordat de legea în vigoare.


  Va rugam sa ne contactati prin sectiunea contact daca aveti intrebari sau comentarii referitoare la cele de mai sus.

 

 

.