Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Despre EPSICOM

 

  Infiintata in 1993 ca firma de service si reparatii echipamente industriale si furnizoare de subansable electronice, EPSICOM s-a consacrat rapid ca firma autonoma de productie si inginerie tehnica.

 

  Rezultatele si angajamentul personalului firmei din ultimii ani au permis ca dupa 27 de ani de existenta sa performeze prin atingerea unor rezultate excelente, atat in cifrele de afaceri cat si in promovarea opermanenta pe piata a produselor electronice proprii.

 

  Flexibilitatea productiei, calitatea, promptitudinea, serviciile rapide si cresterea continua a gamei de produse au facut ca EPSICOM sa fie recunoscuta de colaboratori ca un partener sigur, cu produse de calitate, cu solutii noi, EPSICOM fiind o alternativa certa a liderilor in domeniu.

 

  Un obiectiv important si ambitios pe care EPSICOM si l-a propus este de promovare si punere rapida in valoare a noutatilor pe plan tehnic prin colaborarea directa cu cat mai multe grupuri de lucru si incercand sa stimuleze prin oferta sa cat mai multe persoane in domeniile educatiei si cercetarii din diverse domenii, de a se implica direct in aplicarea acestora, folosind puternicul potentialul autohton.
 

  EPSICOM este o organizatie dinamica, orientata spre performanta si calitate.

 

  EPSICOM vine in intampinarea nevoilor partenerilor cu produse noi si prin asigurarea unor servicii de maxima calitate ce au la baza principiile de competitivitate, incredere, promptitutine, colaborare pe termen lung.