Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Fabricatie serii mici

 

  Oferind servicii de productie de volum mic, completam necesarul de subansable ale beneficiarilor nostri cum ar fi dispozitive medicale și produse industriale, la timp, cu încredere si la termene previzibile,

Ne-am angajat să vă oferim mereu produse de calitate și livrate la timp, asadar veti beneficia de servicii de producție de calitate si de multumirea de a face afaceri cu noi.

Mulți producători sunt interesați în principal  de clienți de volum mare, volumele mici fiind adesea neglijate de alți furnizori.


Abordarea noastră - EPSICOM Low-volum Manufacturing

Noi credem în colaborarile de durată.
Ne străduim să câstigam satisfacția tuturor clienților noștri.
Multi dintre clienti s-au zbatut pentru calitatea produselor și au avut probleme cu livrarea produselor înainte de trecerea la EPSICOM.

Dupa simpla lansare a comenzii va vom contacta pentru livrarea la termen - ne mândrim cu furnizarea produselor eliminand stresul termenelor amanate.

 

Echipa de ingineri de la EPSICOM are mai mult de 20 de ani de experiență în cercetare, proiectare, service si productie si care a deservit companii din toate domeniile de activitate.
Echipa EPSICOM este o resursa de inginerie tehnica la dispozitia d-voastra, pornind de la recenzii de proiectare, aprovizionare de materiale, prototipuri PCB, introducerea de produse noi pentru lansarea producției de volum,
putem accelera în mod semnificativ aparitia pe piața a noilor produse.

Noi va putem ajuta sa preveniti multe din probleme de pregatire ce conduc la reducerea costurilor totale si o economie a timpului alocat pentru activitati conexe.
Fabricație de prototipuri pana la fabricatia de volume mari este specialitatea noastră.

Contactati-ne, veți găsi diferența!