Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Smart Learning Portfolio

 

  Elevii de azi, antreprenorii si liderii secolului 21, au nevoie de o înțelegere profundă a modului în care tehnologiile avansate pot fi aplicate la cele mai dure provocări ale societății în domeniu, cum ar fi transportul, apa, hrana, energia, mediul și sănătatea.

  Desi in ultimii 20 de ani, competențele necesare pentru a reuși pe piata muncii s-au schimbat radical, abilitățile predate în majoritatea școlilor s-au schimbat foarte putin. Apar tot mai mari diferente dintre competențele majoritatii absolvenților și competențele cerute de angajatori, astfel ca diploma de liceu nu mai este garantia plasarii in clasa de mijloc iar diploma de studii superioare nu mai garanteaza angajarea pe un post fara o practica in domeniu.

 

  Intrebari referitoare la cum vor reusi programele de educație sa satisfaca cererea tot mai mare a persoanelor cu înaltă calificare, naste între profesori, angajatori și populatia ce contribuie la finantarea invatamantului, intrucat aceasta reprezintă o provocare nu numai pentru viitorul vieții noastre civice, dar și pentru viitorul competitivității noastre economice și de integrare in circuitul economic mondial.

 

  Eforturile si tendintele recente in reforma invatamantului sunt directionate pe construirea unui nou fundament bazat pe standarde și responsabilitate, de reinventare a educației pentru cei interesați de rolul tehnologiei în îmbunătățirea de predare și învățare astfel ca sumele cheltuite de contribuabili pentru educatie sa fie bine utilizate in acest scop si nu pentru cosmetizare.
Organizarea optima a timpului diponibil educatiei, calitatii este obiectiv esential in aceasta strategie, fiecare zi fiind o noua provocare de a cunoaste, de a aprofunda, de a inova, de a se automotiva.

 

  Scoala ofera sansa de dobandire organizata a cunoastintelor , studiul autodidact este cel de aprofundare, implicarea in colective de cercetare dezvolta aptitudinea de inovare pe directii noi prin dezbateri de teme complexe si genereaza vointa de a contribui cu idei noi, practica este necesara pentru intelegerea fenomenelor si concretizarea obiectivelor propuse. Parcurgerea formala a acestor etape conduce la esec, parcurgerea intensiva, in mod organizat si responsabil conduce la performanta profesionala.


 

  Scopul programului Smart Learning Portfolio este de generare a unor idei noi, de implementare imediata a celor valoroase si de sustinere a celor ce isi doresc cu adevarat performanta.


.

.