Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001
Testare produs

Deoarece prototipurile sunt, prin definiție, primele produse, ele sunt utilizate în procesul de proiectare a produselor pentru testare.

Cel mai mare beneficiu este testarea pentru determinarea defectelor de proiectare, ușurința de utilizare, două aspecte critice, pentru succesul produsului. Trebuie sa ne asiguram că totul funcționează conform caietului de sarcini.

Dupa prototipare se poate lansa ciclul de dezvoltare a produselor.

Avand la dispozitie un prototip real, funcțional, acesta este mult mai convingător decât o schita pe o bucată de hârtie.

Testarea de siguranței produsului este de asemenea importanta pentru a ne asigura că produsul nu este periculos in cazul unei utilizări necorespunzătoare. Dacă nu există nici un risc asociat cu produsul, trebuie să se determine cât de mari sunt șansele de accidentare și cât de grav ar fi rezultatul.

Pot fi evitate sau diminuate riscurile?

Ce avertismente ar trebui sa fie inscrise pe eticheta produsului  si reglementări în vigoare trebuiesc respectate ?

Odată ce prototipul a fost testat si considerat corespunzator, va fi trecut in fabricatie pe linia de asamblare.

Testarea prototipului poate fi efectuată in paralel cu testarea de modele similare sau chiar cu produsele concurenților. Acest lucru poate duce la îmbunătățiri ce pot fi aduse produsului nostru.

Testarea peste valorile specificațiilor de proiectare ajută la asigurarea unei evaluări complete și relevante a unui prototip, în cursul întregului proces de dezvoltare.