Comenzi & Livrari: office@epsicom.com
Informatii Comerciale: 0351-591.001

 

 

 

  New Electronics- ultimele noutati de design electronic din întreaga lume


                

  Revista Everyday Practical Electronics este revista nr. 1 din Anglia pentru pasionatii de electronica din toata lumea                                                                                                 


    Revista contine articole tehnice, studii de caz, note de aplicatii, informații utile despre produse, afaceri și știri financiare, precum și o mare varietate de alte informații relevante pentru industria electronică.
    Revista și site-ul EDN prezinta noile tehnologii și noile componente electronice la nivel ingineresc, solutii la problemele tehnice cu care se confruntă fiecare în proiectarea componentelor electronice, sistemelor și in dezvoltarea tehnologiilor.
    Un numar din ce in ce mai mare de experți ce contribuie la aceasta revista, editori premiati și jurnaliști, pe o platformă de lucru rapidă și cu implicare în întreaga industrie electronică, EE Times serveste ca ghid la ceea ce este foarte important în industria electronică la nivel mondial.
    Ultimele noutati in materie de proiectare din domeniileRF, design analogice, embedded design, de gestionare a energieitestare și de măsurare...
    Electronic Component News este o revista a comunitatii de ingineri proiectanti la nivel global, ce au abilitatea de a ridica calitatea și inovația proiectelor lor la un nivel înalt.
    Electronic Products - Ediția on-line a revistei americane tiparite Electronic Products. Produse și tehnologii noi pentru proiectarea in electronica. Acces full-text gratuit la toate articolele arhivate.
    Electronic Products and Technology - Canada's Leading Electronics Website
    Global Electronics Industry Market Research and Knowledge Network
    Electronics Weekly - Revista cu cele mai recente știri, Gadgeturi , Ultimele noutati Android, Furnizori de electronice, Magazine, Prezentari video , Evenimente Tech-Show
    ESD Journal - este o revista online dedicata studiului descărcărilor electrostatice pentru produse si norme din toate industriile, cum ar fi electronica,
chimia, fabricatia materialului plastic, industria textila, ...
 
  Evaluation Engineering livreaza informații pentru inginerie tehnica de peste 50 de ani, companiilor responsabile cu măsurarea, testarea și calitatea produselor electronice. EE este o revistă lunară cu prezentare de produse, rapoarte speciale lunare, un site complet pentru cumpărători și specificatii de echipamente, de testare semiconductori, aparatura medicala, comunicatii RF, microunde, aplicații wireless. Scrisa de ingineri ... pentru ingineri.
    FABTECH Semiconductor s-a preocupat cu tehnologia de fabricatie de top a circuitelor integrate si se adreseaza factorilor de decizie in fabricația circuitelor integrate la nivel mondial.
    Un site creat pentru a ajuta inginerii in rezolvarea provocărilor de proiectare privind gestionarea energiei și transformarea puterii la sursele de alimentare și a echipamentelor de putere.
    Microwave News raportează impactul câmpurilor electromagnetice (CEM) și a altor tipuri de radiații neionizante asupra sănătății și mediului, punand accent special pe telefoane mobile și linii electrice, emisii radar, radio TV și multe subiecte conexe.
    Ediția on-line a revistei americane  Nuts and Volts. Se adreseaza pasionatilor de electronica cu articole pentru radioamatori, despre comunicațiile mobile, scanarea, ...
  Nr. 1 in resurse online pentru producătorii de echipamente.
    Wireless Design Online este principala sursă de informații tehnice de ultimă oră pentru industria wireless, proiectarea și integrarea dispozitivelor și echipamentelor de comunicații fără fir.
    Electronic Design este o destinație online de top pentru ingineri din proiectare in electronica.
    The Institute oferă cele mai recente știri despre IEEE, cea mai mare societate tehnico-profesionala din lume și a membrilor săi care acoperă subiecte legate de inginerie, ...
    NASA Tech Briefs este un instrument unic si valoros pentru ingineri, manageri și oameni de știință, cea mai mare revista de proiectare inginereasca.
    Tech Forum Design este o resursă de încredere care oferă inginerilor hardware și software informațiile și analizele care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie tehnica.
    Photonics Spectra este sursa cea mai importanta de soluții tehnologice, știri și informații despre fotonică, are cea mai mare audiență intre inginerii din domeniul fotonicii, oamenilor de știință și utilizatorilor finali, avand 3 milioane de vizualizari pe an.
    Planet analog este o comunitate online pentru designeri și ingineri - atat începători cat și experți - interesati în discutarea și dezvoltarea tehnicilor de proiectare în analogic, tehnologii, integrare și aplicatie. Planet Analog umple golul dintre teorie și practică într-o comunitate dedicată.
    EEJournal Techfocus Media ofera o perspectivă unica inginer-to-inginer, care a atras un public numeros și loial de profesionisti in inginerie. Conținutul este livrat atunci când, unde și cum o doresc, pe web, e-mail, mobile, ...
    Electronics For You , cea mai populara revista de electronica din sudul Asiei.
    Electropages.com este o platformă care ofera știri in timp real despre produse noi pentru industria electronică, pentru ingineri și designeri din întreaga lume. Serviciul Electropages aduce cumpărătorii și vânzătorii împreună în cadrul unui forum profesional dedicat, generând vânzări mari.
    Browser de reviste, tranzactii, reviste de inginerie electrică, calculatoare, biotehnologie, telecomunicatii si multe altele ...
    Stiri zilnice pe subiecte precum rețele inteligente, T & D, contorizare, eficiența energetică, generarea energiei din surse regenerabile,...
    Silicon Chip este o revista de electronică din Australia orientată catre profesioniști, tehnicieni și entuziaști în electronice, electrice, calculatoare și domeniile conexe.
    Circuit Cellar, Inc este un furnizor de conținut de încredere pentru ingineri profesionisti și programatoripublică reviste de inginerie, carti de programare, idei de inginerie, probleme si tehnologii noi, ...